Rasadnik Topalovic.o nama.istorijat.

Naše iskreno nastojanje je da pružimo jasnu, tačnu i ažurnu informaciju na ovom veb sajtu. Budite slobodni da nam pišete i otvoreni smo na saradnju sa svima koji žele započeti ili unaprediti svoju delatnost. Ukoliko imate neko pitanje, slobodno nam se obratite. Želimo vas srdačno pozdraviti.


Rasadnik danas

Porodična firma Rasadnik Topalović ruže, ukrasno bilje i voćne sadnice danas gaji na više od 22 hektara. Ruže, po kojima je ovaj kraj, verovatno, najpoznatiji, zauzimaju površinu od oko 10 hektara, a isto toliko prostora danas zahvata i naša proizvodnja sadnica četinara i lišćara, dok smo kontejnersku proizvodnju razvili na dva hektara. Samo u ovoj godini naš rasadnik proizvešće oko 300 hiljada sadnica ruža, a plan nam je da sledeće godine dostignemo proizvodnju od pola miliona sadnica ruža. Osim toga na našim parcelama godišnje se odgaji oko 30 hiljada voćnih sadnica i oko 100 hiljada sadnica četinara i ukrasnog žbunja.

Uvereni da samo kontinuiranim unapređenjem znanja u ovoj oblasti možemo ostvariti svoju viziju, konstantno radimo na usavršavanju, znanja, proizvodnje i svojih usluga. Prateći savremene trendove, proizvodni sistem gotovo u potpunosti smo automatizovali, sve površine na kojima gajimo biljke navodnjavaju se, a PRVI u Srbiji 2010. godine uveli smo u upotrebu FOG sistem.

Rasadnik ima neprekidni rast proizvodnje i plasmana u poslednjih dvadeset godina, a osim plasmana na domaćem tržištu, svoje proizvode Rasadnik Topalović, danas izvozi u Italiju, Poljsku, Rusiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru....

Osim proizvodnje ruža, voćnih sadnica i ukrasnog bilja Rasadnik Topalović bavi se projektovanjem i ozelenjavanjem površina, a svoju posvećenost profesiji i kreativnost naši stručnjaci pokazali su na brojnim lokacijama u našoj zemlji stvarajući lepše i komfornije okruženje mnogim kompanijama i našim poslovnim partnerima.


Istorijat

office-1
office-2
office-3
office-4