Blog

 1. Recepti sa jestivim ružama

  Preuzmite recepte sa jestivim ružama u PDF formatu.

  Jestive ruže nisu samo lepe za oko, već mogu biti i ukusne i zdrave. Postoje razni načini kako ih možete koristiti u kuhinji. Donosimo vam nekoliko recepata koji će vas sigurno oduševiti. Evo nekoliko predloga:

  Čitaj detaljno »
 2. Katalog proizvoda 2023-2024.

  Izašao je nov katalog proizvoda rasadnika Topalović.

  Možete ga preuzeti u PDF formatu ovde.

   

  Čitaj detaljno »
 3. Програм 24. Фестивала цвећа РУЖЕ ЛИПОЛИСТА

  УТОРАК - 19. јун 2018. - ШАБАЦ

  - Изложба МИРИСНА БАШТА – слике из збирке Народног музеја у Шапцу

  (медијатека Народног музеја, 12 часова)

  Čitaj detaljno »
 4. Video o rasadniku

  Čitaj detaljno »
 5. Uputstvo za Online kupovinu

  Ko može kupovati i odakle? Svaki registrovani član sajta koji je uredno i tačno popunio svoje podatke. Osoba ne mora da bude državljanin Srbije ali robu moze naručiti bilo gde da živi ali je može primiti isključivo u Srbiji na adresi koju navede u obaveštenju prilikom kupovine artikla. Iako je naručilac naručio iz inostranstva ali je u obaveštenju naveo adresu i odgovorno lice koje će primiti i platiti naručenu robu, plaćanje pošiljke je isključivo u dinarima.
  Čitaj detaljno »
 6. Koje je idealno vreme za sadnju ruža?

  Idelano vreme za sadnju ruža je jesen, druga polovina oktobra pa sve dok vremenski uslovi to dozvoljavaju. Ako sadnju ne ostvarite u jesen možete to učiniti u proleće i to, u zavisnosti od vremenskih uslova, od kraja februara do polovine aprila.
  Čitaj detaljno »
 7. Kako se vrši porudžbina ruža?

  Ako posedujete porudžbenicu, popunite je i pošaljite na e- mail, fax ili poštom. Porudžbina se može obaviti i telefonom. Porudzbenicu mozete ovde pruzeti...
  Čitaj detaljno »
 8. Kada se naručeni sadni materijal i kako se dostavlja?

  U zavisnosti od vrste i visine biljaka zavisi i način isporuke. Sve ruže i ostali sadni materijal nižih visina se dostavlja kurir poštom na kućnu adresu. Ukoliko je porudžbina veće i sa biljkama većih dimenzija, postoji mogućnost dostave našim dostavnim vozilom.
  Čitaj detaljno »
 9. Da li se ruže stablašice mogu dobiti kurir poštom?

  Da, pakovanje je prilagođeno njihovom izgledu i potpuno je bezbedno.
  Čitaj detaljno »
 10. Da li se sadnice mogu nabaviti direktno u rasadniku?

  Mogu, rasadnik u vreme sezone prodaje, jesen i proleće, radi svakim radnim danom, subotom i nedeljom do 18 casova. Za posete državnim i verskim praznicima potrebno je obaviti telefonsku proveru.
  Čitaj detaljno »
Stranica