Katalog Jesen 2018 / Proleće 2019

Preuzmite najnoviji katalog za jesen 2018 / proleće 2019.

Katalog je u .pdf formatu i ima 14.75 Mb

Poštovani prijatelji,


Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novi katalog za sezonu Jesen 2018/Proleće 2019. godine. Nadamo se da će Vam katalog pomoći pri izboru biljaka svojim detaljnim opisima i fotografijama kako bi viziju Vašeg prostora iz snova sproveli u realnost.

Tokom prethodnih godina posvetili smo puno pažnje razvoju novih tehnologija proizvodnje, povećanju asortimana, prateći svetske standarde u proizvodnji, pejzažnoj arhitekturi i hortikulturi. Ove godine smo posebno ponosni na kvalitet sadnog materijala, a naročito na kvalitet sadnica ruža koji je najbolji od kada se bavimo njihovom proizvodnjom.

Saradnjom sa našim partnerima iz Evrope trudimo se da Vam pružimo što veći izbor sadnog materijala, pored naše domaće proizvodnje. Naši saradnici su veoma cenjeni zbog visokog kvaliteta, širokog asortimana i standardizovane proizvodnje sadnica.

Kao što smo prošle godine najavili, od ove sezone su u prodaji licencirane sorte ruža nemačkog rasadnika Kordes Roses koje ćete moći da kupite samo kod nas. Hvala Vam i ove godine na ukazanom poverenju, na svim Vašim kritikama i pohvalama, što nam se vrlo rado vraćate, motivišete da budemo još bolji i kreativniji nego do sad. Kao što znate, naš tim pejzažnih arhitekata i prodavaca stoje Vam na raspolaganju za svako Vaše pitanje ili nedoumicu u vezi izbora sadnog materijala za Vaše dvorište, terasu ili poslovni prostor.


Rastemo zajedno već 63 godine!