Preuzmite najnoviji katalog za jesen 2017 / proleće 2018.

Katalog je u .pdf formatu i ima12.662 kb

Poštovani prijatelji,
Predstavljamo Vam novi katalog za sezonu Jesen 2017 / Proleće 2018. godine. Kao i svake godine nadamo se da će Vam ovo izdanje poslužiti kao korisna osnova za dizajn vašeg vrta, ali svakako naš tim pejzažnih arhitekata i prodavaca će Vam pomoći savetima, ali i idejnim rešenjima za kompletno uređenje poslovnog prostora, terase ili dvorišta.
Trudeći se da Vam što detaljnije predstavimo naše proizvode uveli smo dodatne opise kao što su veličina cveta ili ADR nagrade za ruže, ali i veličinu saksije u kojoj se četinari i ukrasno žbunje nalaze u trenutku isporuke.
Prateći svetske trendove u proizvodnji i pejzažnoj arhitekturi uveli smo mnoštvo noviteta, a samim tim, smo povećali asortiman ruža, sobnog i vrtnog sadnog materijala što Vama pruža spektar mogućnosti da ulepšate Vaš životni prostor kvalitetnim i posebno selektovanim vrstama.
Od ove godine smo postali oficijalni proizvođač i distributer nemačkog rasadnika Kordes Roses, i na taj način obezbedili mnoštvo novih licenciranih sorti koje su već ušle u proces proizvodnje, a biće dostupne tokom sledeće sezone.